Горката!! Диона се ожали: В килията беше мръсно, плачех, а дори телефона не ми дадоха! (не може да си чати)

Диона потресе с изказване след ареста!

https://goreshto.net/shoubiznes/gorkata-diona-se-ozhali-v-kiliyata-beshe-mrasno-placheh-a-dori-telefona-ne-mi-dadoha-ne-mozhe-da-si-chati/126063 Goreshto.net
Горката!! Диона се ожали: В килията беше мръсно, плачех, а дори телефона не ми дадоха! (не може да си чати)

Диона потресе с изказване след ареста!

Чалгарката Диона потресе с изказване след ареста от полицията, която я задържа за шофиране след употреба на дрога. Ясно стана, че опиатът е разпознат като кокаин, макар впоследствие певицата да отрече и да опита да пробута номера, че пила Нурофен и прахчета против простуда, което заблудило апаратурата... Ама тя наистина ли си вярва на това?!

Е, вече сме убедени, че сигурно си вярва - поне ако съдим и по последвалите й обяснения и разкази... Днес Диона призна пред медия, че плакала почти цялата нощ в ареста, лежала на пода и била сама. Наоколо било студено, мръсно и мрачно, а тя се тресяла от рев, защото нямала и телефон в себе си. Задържали й го.

Потребители искрено започнаха да съчувстват на певицата, затова, че не е могла да си чати с приятелчета през това време и дори се скараха на органите на реда, че не са й предоставили телевизор с кабелна и настолен компютър в килията, че да си цъка игрички ако иска.

"Ама може ли такива неща, бе?! Без мобилен да е момичето, едно селфи да не може да си направи от тая килия... Че тя за какво е там?! А сега ако каже, че и топла вечеря не сте й дали, направо сте за уволнение! Диона е това, за нея мининум тристепенно меню трябва. Ааа ма ха, мързевци такива", гаврят се сериозно с певицата в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.