Гръм в рая: Бесен Карен крещи на Златка Райкова на плажа! (ВИЖ ТУК)

Карен Хачатрян призна публично, че му е писнало от Златка Райкова!

https://goreshto.net/shoubiznes/gram-v-raya-besen-karen-kreshti-na-zlatka-raykova-na-plazha-vizh-tuk/114727 Goreshto.net
Гръм в рая: Бесен Карен крещи на Златка Райкова на плажа! (ВИЖ ТУК)

Карен Хачатрян призна публично, че му е писнало от Златка Райкова!

Идиличната двойка Златка Райкова и Карен Хачатрян май минава през период на криза в отношенията. Няма как да си обясним иначе публичния скандал, който си спретнаха и който, освен пиар (това е едно на ръка), показа и основният проблем в отношенията им.

Златка първа обясни, че половинката й се дразни като я снима, защото тя искала стотици кадри дневно. "Казва ми, че много се снимам и че това не било нормално. Вие как мислите - дали е нормално, че искам селфита и фотосесии, или не е?", пита Златка последователите си. Които бяха горе-долу 50 на 50, но малко повече преобладаваха тези, които също споделят, че това не е ОК.

Миг по-късно се включи и самият Хачатрян, който директно и без заобиколки каза публично, че - аман! Не издържал повече да го играе личен фотограф на жена си и да я снима като умопобъркан всяка минута.

"Стига, бе! Другите хора си снимат жените по един-два пъти дневно, а тя ме кара да я щракам поп-стоп. Питието не мога да си изпия, не мога да се наям - снимай ме, та снимай! Писна ми! Това е егати изтезанието, няма кой да го изтърпи", възмущава се Карен.

Дали Райкова в крайна сметка ще се кротне малко, поне докато мине сватбата, това ще видим тепърва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.