Гръм!! Васко Кеца със с*ксуални пожелания към Фики Стораро!

Васко Кеца беше гост на БНТ и изненада Фики Стораро!

https://goreshto.net/shoubiznes/gram-vasko-keca-sas-sksualni-pozhelaniya-kam-fiki-storaro/123795 Goreshto.net
Гръм!! Васко Кеца със с*ксуални пожелания към Фики Стораро!

Васко Кеца беше гост на БНТ и изненада Фики Стораро!

Фики Стораро беше гост в предаването на Жоро Любенов по БНТ, който зае мястото на предишния водещ Орлин Павлов. Разбира се, за госта имаше приготвени изненади и една от тях бе големият и любим певец Васил Найденов.

Васко Кеца и Фики се знаят отдавна, а самият син на Тони Стораро многократно е изпълнявал парчета на Найденов в ефир. Това, което пожела Васко на Фики в предаването обаче, бе колкото красиво, толкова и... двусмислено.

"Браво на теб, момчето ми, защото ти успя да задминеш всичките си колеги в бранша. Защото от мен да знаеш - дълголетието на сцената е същото като да правиш готин с*кс - това или го можеш, или не го можеш. Пожелавам ти да продължаваш и с двете", изцепи се Кеца, а зрителите признаха, че са си "глътнали дъвките".

Причината е, че само преди броени дни Найденов публично призна своята би-ориентация и поясни, че никога не е крил влечението си към мъже. "Сега и светът се отвори, вече не само не е срамно, но и дори е похвално за някои ако го правиш със своя си пол", смигна Васил Найденов.

А закачливи потребители попитаха да не би Кеца да си е харесал Фикито?! Що не?! Готино е момчето...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.