ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ: Отнеха титлата на Мис България - украинката Елизабет Кравец!

От днес Елизабет Кравец няма правото да се ползва от етикета Мис България!

https://goreshto.net/shoubiznes/grandiozen-skandal-otneha-titlata-na-mis-balgariya-ukrainkata-elizabet-kravec/135105 Goreshto.net
ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ: Отнеха титлата на Мис България - украинката Елизабет Кравец!

От днес Елизабет Кравец няма правото да се ползва от етикета Мис България!

Грандиозен скандал, на принципа "Кралицата умря", "Да живее кралицата", шокира обществеността днес. Официално, с днешна дата, е отнета короната и титлата на настоящата Мис България - украинката Елизабет Кравец. Нейното място се заема от първата й подгласничка в конкурса - Илияна Борисова като това беше оповестено на самата страница на организаторите.

В съобщението се казва, че Елизабет Кравец многократно е пренебрегвала и отказвала ангажиментите си като Мис България и не се е съобразявала с нещата, които по договор, трябва да изпълнява. Според организаторите на конкурса, тя е била уведомявана няколко пъти и е била предупредена за последиците, но е продължила по стария начин.

"Пожелаваме всичко добро и много късмет на госпожица Кравец, но тя не само не спази задълженията си като една Мис България, но и накърни името и имиджа на конкурса", се казва още в съобщението.

Става дума за това, че Кравец си хвана гадже от Пловдив - хубавецът Атанас Пелтеков и от доста време насам се снима само за реклама на неговата марка дрехи. Това категорично е в разрез с правилата и задълженията й като една миска, лице на държавата ни за една година.

Влюбената Елизабет отсъствала и от планирани вече фотосесии, ревюта, събития, което е повече от недопустимо поведение.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.