ГРАНДИОЗНА ИЗМАМА в Денсинг старс, зрителите бесни - искат линч!

Денсинг старс измами зрителите!

https://goreshto.net/shoubiznes/grandiozna-izmama-v-densing-stars-zritelite-besni-iskat-linch/128407 Goreshto.net
ГРАНДИОЗНА ИЗМАМА в Денсинг старс, зрителите бесни - искат линч!

Денсинг старс измами зрителите!

Би Ти Ви и в частност предаването Денсинг старс си спечелиха адския гняв на зрителите, които за пореден път се оказаха направени на маймуни от продуцентите на предаването.

Новият сезон на шоуто, което бе спряно от дълги години, се чакаше с трепет от зрителите и рекламите преди старта му наистина бяха - уау! Промото на сезона, костюмите, гримът, хореографията и постановката към него беше зашеметяваща и дори по нещо напомняше "Игрите на глада"...

Публиката възторжено аплодира идейния екип на шоуто и креативните хора в него, когато... ядец! Оказа се, че в нашенците няма грам креативност, грам творчество и дори мисъл, след като нагло са прекопирали едно към едно цялото промо и реклама на танцувален формат в англоезична държава. Дрехите, гримът, дори физиономиите, които правят участниците пред камерите - всичко това е буквално прекопирано от другия формат. Като явно някой си мисли, че българите трева пасат.

"Ние, че сме наивни, наивни сме, иначе нямаше да ги търпим ония тулупи у парламента и да сме на тоя хал... ама вече и медиите да ни лъжат нагло с най-обикновени предавания, това вече е гнусно. Закривай и никой да не им гледа тъпото предаване", скачат на бой, че и на линч потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.