Греда за Анджелина Джоли – новият й спи с мъже

Джоли бе забелязана да обядва с Дейвид Де Ротшилд

https://goreshto.net/shoubiznes/greda-za-andzhelina-dzholi-noviyat-y-spi-s-mazhe/54459 Goreshto.net
Греда за Анджелина Джоли – новият й спи с мъже

Джоли бе забелязана да обядва с Дейвид Де Ротшилд

Малко се знае за двуметровия приятел на Джоли, който носи открояващо го футболистко кече. Според Дейли Мирър той е женен, но преди месеци се е разделил с жена си. Тя същи е актриса като Джоли, но с таз разлика, че ролите са й второразредни, а последната такава дори е от 6 години, където играе в малко известен британски сериал.

44-годишният Дейвид Де Ротшилд ревностно пази личния си живот, а някои смятат, че причината е, че е част от фамилия Ротшилд, която управлява над 500 милиарда долара.

Изданието Дейли Мирър твърди, че причината за краха на брака му е връзка с друг мъж. В началото на ковид пандемията той се е карантинирал в семейно имение заедно с манекен от Аржентина и бил хванат на калъп с него от жена си.

Неотдавна Анджелина Джоли и милиардерът бяха забелязани да се наслаждават на разточителен обяд в един от най-луксозните ресторанти в Малибу. Въпреки, че двамата не са потвърдили за връзка помежду им, някои предполагат, че продължилия повече от 3 часа обяд е именно романтична среща. Милионерът и актрисата не спирали да си разменят закачки и майтапи.

Кандидатът за сърцето на красавицата е най-малкото дете на Виктория Лу Шот и сър Евелин де Ротшилд. Дейвид става известен още в тийнейджърските си години като природозащитник. Тогава той участва в експедиция до полюса и в създаването на биологична ферма в Нова Зеландия.

Опазването на околната среда е и близка до Джоли кауза и не е изключено това да е поводът за запознанството им. А някои не изключват вероятността по този начин Анджи иска да натрие носа на Брад Пит, който в момента има връзка и сериозни намерения с дизайнерката Инес де Рамон.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.