Григор Димитров в ефир: Понякога откачам! Изпратих 500 рози наведнъж на Мария Шарапова!

Григор Димитров разказа за връзката си с Мария Шарапова!

https://goreshto.net/shoubiznes/grigor-dimitrov-v-efir-ponyakoga-otkacham-izpratih-500-rozi-navednazh-na-mariya-sharapova/138049 Goreshto.net
Григор Димитров в ефир: Понякога откачам! Изпратих 500 рози наведнъж на Мария Шарапова!

Григор Димитров разказа за връзката си с Мария Шарапова!

Двамата бяха най-хубавата и обсъждана двойка в тениса - Григор Димитров и Мария Шарапова. Връзката им беше обявена официално през 2013-та година, но за жалост приключи две години по-късно, през 2015-та. Причините за края на отношенията им останаха загадка като Шарапова написа в книгата си, че е искала да се съсредоточи и да отдава цялата си енергия на тениса и на професионалното си развитие.

Изказване, което породи съмнение, че Гришо й е пречил да се съсредоточи. Защо ли?! Да не би, защото е кръшкал, а тя е страдала и се е измъчвала - знаем, че хасковлията си е любител на жените...

Каквато и да е причината обаче, тя вече е в миналото, а двамата успяха да запазят топлите си и приятелски отношения. Дори преди дни Григор разкри в интервю за чужда медия, че е стигал дотам, че е изпращал наведнъж 500 рози на Шарапова.

"Понякога откачам и започвам да изпращам рози с количества. Но най-голямата ми бройка беше 500", смее се Гришо. И си спомня, че започнал да сваля Шарапова, когато и двамата били в Китай през 2013-та. Тя била в Пекин, а той обядвал в Шанхай и я видял да играе по телевизора.

Пуснал й имейл, заговорили се чрез него, а по-късно се срещнали и нещата си дошли на мястото.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.