Гримьорът Кирил Чалъков разкри една от тайните на Лили Иванова! (СНИМКИ)

Лили Иванова и Кирил Чалъков са приятели от години!

https://goreshto.net/shoubiznes/grimyorat-kiril-chalakov-razkri-edna-ot-taynite-na-lili-ivanova-snimki/112961 Goreshto.net
Гримьорът Кирил Чалъков разкри една от тайните на Лили Иванова! (СНИМКИ)

Лили Иванова и Кирил Чалъков са приятели от години!

Приятели от години са Лили Иванова и гримьорът на звездите - Кирил Чалъков. Приятелството им се поражда бавно, след дълги години съвместна работа, но той признава, че е горд с този факт, защото сърцето и доверието на Лили не може да се спечели лесно.

Двамата са близки дотам, че са излизали заедно и по заведения, на вечери, което Иванова прави с много малко хора и много рядко. На въпрос какво е специфичното при нея и какво не знаем за Лили, когато се весели, Кирил разкрива една от тайните й. А именно, че звездата не пие нищо друго, освен бяло вино.

"Само бяло вино и само чашка, това е. Лили има стриктен режим и не обича алкохола, като прави изключение само за бялото винце. Казва, че чашка от него дава и настроение, и здраве", коментира Чалъков.

Иначе Лили била адски забавна в компания и обожавала да се смее на всичко - и на масовите шеги, и на политически вицове, но най-вече на тези за самата себе си, които разказвала лично.

"Я да видим не е ли излязъл нов виц за мен?!", смеела се певицата и даже молила приятелите си да си записват всичко, което чуят, за да може после заедно да се повеселят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.