Грубо: Колегите на чалгаджийката Данна й зашлевиха жесток шамар навръх рождения ден!

Данна навърши 19 години, но вместо подарък, получи обида от колегите!

https://goreshto.net/shoubiznes/grubo-kolegite-na-chalgadzhiykata-danna-y-zashleviha-zhestok-shamar-navrah-rozhdeniya-den/111585 Goreshto.net
Грубо: Колегите на чалгаджийката Данна й зашлевиха жесток шамар навръх рождения ден!

Данна навърши 19 години, но вместо подарък, получи обида от колегите!

Данна, както отдавна се зове Даниела Пирянкова, навърши 19 години преди дни. Както знаем, преди да се влее в простотията на чалгата, тя беше открита като дете от Слави Трифонов. Тогава Даниела беше незабележимо и леко пълничко момиченце, което не можеше да изпъкне пред тогавашната си колежка Крисия.

Е, Даниелка взе, че порасна и още преди да чукне пълнолетие, побърза да си наблъска с хиалурон джуките, да отслабне и да се превърне в абсолютно копие на всяка втора четвърторазрядна куха лейка и бръмчалка. Но пък и стилът в музиката й го изисква, какво да се прави...

Лошото обаче е, че макар да се старае, да прави песни и да има доста участия, Данна не се харесва на колегите си от поп фолка. Доказателство ли?! Нито един от тях, нито едно от нашумелите чалга имена у нас, не благоволи да уважи 19-ия й рожден ден. Нито един!

Да, някои ще кажат, че разбираемо певици като Галена, като Преслава, като Емануела и като Десислава дори, няма да отидат, защото завиждали на младото поколение певачки. Добре, де, но на партито ги нямаше и връстничките на Данна като Лидия, Малката, Десита и други.

Това говори само едно - или Данна е с наистина кофти характер и не може да се сприятели с никого, или новото поколение чалгари е в пъти по-зле от предишното, което поне разбираше от думата "приятелство".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.