ГРУБО: Мария Силвестър попиля настойчив мераклия, заради... (ВИЖ ТУК)

Мария Силвестър не си поплюва!

https://goreshto.net/shoubiznes/grubo-mariya-silvestar-popilya-nastoychiv-merakliya-zaradi-vizh-tuk/131757 Goreshto.net
ГРУБО: Мария Силвестър попиля настойчив мераклия, заради... (ВИЖ ТУК)

Мария Силвестър не си поплюва!

Мария Силвестър е на 47 години, но твърди, че се чувства много по-красива и по-щастлива дори от времето, когато е била на 27 лазарника. И ние й вярваме напълно - първо, защото имаме очи и виждаме сами каква мацка е и второ, защото ухажорите около нея са станали в пъти повече.

Явно Силвестър е спокойна от този факт и изобщо не си поплюва, когато трябва да постави някого на мястото му. Пък дори и този някой да е луд по нея и да иска да й посвети живота си...

Мария най-безцеремонно отрязала мераците на влюбен в нея мъж като разказа лично историята в подкаст тези дни. Случката се разиграла навремето, а тя получила писмо от въпросния мераклия. Започнала да го чете и ужас - не успяла да вникне в никакъв смисъл, защото писъмцето било задръстено от правописни грешки.

"Хора, останах потресена. Такава неграмотност, че думи нямам. За мен културата и особено да можеш да пишеш на родния си език, са водещи. И, сори, ако съм била груба, но си спомням, че коригирах с червен химикал всички грешки на човечеца и му върнах писмото обратно. Повече не посмя да се обади", разказва Мария Силвестър.

Към днешна дата тя твърди, че е сингъл и че се радва на свободата и живота, без да се съобразява и да се "трови" с поредния токсичен мъж.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.