Хептен изтрещя: 21-годишната Биляниш си показа ремонтираните ц*ци! (ето какво им направи - СНИМКИ)

Биляниш се похвали с операцията, била много лесна!

https://goreshto.net/shoubiznes/hepten-iztreshtya-21-godishnata-bilyanish-si-pokaza-remontiranite-cci-eto-kakvo-im-napravi-snimki/112267 Goreshto.net
Хептен изтрещя: 21-годишната Биляниш си показа ремонтираните ц*ци! (ето какво им направи - СНИМКИ)

Биляниш се похвали с операцията, била много лесна!

Биляна Лазарова или Биляниш, както й е артистичният псевдоним, се похвали с операция на гърдите. Предполагаме и вие, както и ние, ще се зачудите - какво, аджеба, има да оправя едно здраво 21-годишно момиче на бюста си?! Е, явно има, или поне в нейната глава.

Биляниш разкри, че след раждането на детето й, моцарелите й се променили и зърната им се "изместили". Не й харесвало как стоят, заради това решила да си ги "намести". Чалга певицата отишла при наш прочут пластичен хирург, който си свършил добре работата и я изпратил предоволна.

"Лекарят беше чудо, а самата операция много бърза и лесна. Важното е, че нямах абсолютно никакви болки или дискомфорт, а 15 минути след самата операция вече излязох и отидох да си обядвам спокойно", разказва Лазарова.

Потребители в нета не й спестиха критичните коментари и недоволството си, че учи младите момичета да се вглеждат само във визията, не и в акъла си, което ще ги направи още по-прости.

"Аман от това уж перфектно консуматорско общество и от хора, които гледат единствено опаковката. Сигурно един нормален разговор не можеш да завъртиш, обаче накъде ти сочели зърната е от световно значение", попиляха я в мрежата.

Припомняме, че Биляниш е самотна майка, която се раздели с бащата на бебето си съвсем скоро след раждането.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.