Хлапето стана на 6 и те се престрашиха: Невена Цонева и Венелин Венков показаха сина си!

Невена Цонева и Венелин Венков показаха малкия Сашко!

https://goreshto.net/shoubiznes/hlapeto-stana-na-6-i-te-se-prestrashiha-nevena-coneva-i-venelin-venkov-pokazaha-sina-si/142664 Goreshto.net
Хлапето стана на 6 и те се престрашиха: Невена Цонева и Венелин Венков показаха сина си!

Невена Цонева и Венелин Венков показаха малкия Сашко!

Невена Цонева и Венелин Венков са заедно от години, много преди да се роди синът им Александър. Знаем, че за Невена това е първо дете и първо съвместно съжителство с мъж, докато Венков е имал един брак преди това. Разводът бил по вина на жена му, която буквално си грабнала багажа и отърчала при любовника си, зарязвайки музиканта.

Доста време е било нужно на Венелин да преодолее болката и разочарованието, както и да започне отново да има доверие на жените. Той твърди, че Невена го научила на това с добротата, обичта и искреността си. И за нищо на света не би я предал.

Двамата криеха сина си Сашко от очите на всички и от раждането му може би са го показали на снимка само един или два пъти. Днес обаче се престрашиха и цяла България видя малкия сладур.

Оказа се, че шест годишният Сашко е много освободено и отракано дете като нито за миг не се смути от камерите, от водещата, от екипа на предаването, в което участваха с Цонева.

Нещо повече - той отсече, че изобщо не му пука и грам не се стеснява от присъствието на нови хора или различни и непознати за него ситуации. Очевидно родителите му са се постарали да му дадат, както обяснения за всичко, така и да го направят уверен в себе си още от малък, което е чудесно.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.