Хорър: Канят Галена във филм на ужасите, без да я гримират! (обезобрази се брутално)

Галена вече не прилича на себе си!

https://goreshto.net/shoubiznes/horar-kanyat-galena-vav-film-na-uzhasite-bez-da-ya-grimirat-obezobrazi-se-brutalno/120414 Goreshto.net
Хорър: Канят Галена във филм на ужасите, без да я гримират! (обезобрази се брутално)

Галена вече не прилича на себе си!

Тя беше хубава жена, определено. Но беше. Смядовката Галена ужасява все повече феновете си с всяка следваща своя поява. Вече нито грима, нито фотошопа могат да прикрият пораженията, които е претърпяло не само тялото, но и лицето й.

Отдавна няма и помен от закръглените бузки и женствеността на певицата. След инжекциите, които си бие от година, за да е кльощава, жената на Галин Вафлата е заприличала на достойна героиня от филм на ужасите и дори няма нужда да я гримират.

Потребители в нета са откровени, че се плашат от визията и като я видят в ефир - изпито и толкова остро лице, да не говорим за брадичката, която може да те убоде жестоко. Това, разбира се, не се дължи само на слабостта на чалгаджийката, а на интервенциите, които не спира да прави по лицето си.

Галена има три операции на носа, а за скулите, овала и брадичката да не говорим - постоянно, до откат. Някои даже се шегуват, че дерматологът й преспокойно може да спре да работи с други клиенти и да богатее само от нея.

"Добре бе, как се харесва в този си вид?! Защо го прави и има ли идея за симетрията и красотата на женското лице?! Защо не погледне най-големите, онези в Холивуд?! На нея ли мязат?! Те ако мязат, трябва да се гръмнат", коментират потребители в нета.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.