Хората в Монако се опулиха: Вижте в какъв вид се разхожда там Сузанита посред бял ден! (СНИМКИ)

Сузанита и нейна приятелка скандализираха Монако!

https://goreshto.net/shoubiznes/horata-v-monako-se-opuliha-vizhte-v-kakav-vid-se-razhozhda-tam-suzanita-posred-byal-den-snimki/135701 Goreshto.net
Хората в Монако се опулиха: Вижте в какъв вид се разхожда там Сузанита посред бял ден! (СНИМКИ)

Сузанита и нейна приятелка скандализираха Монако!

Какво търси Сузанита в Монако - да разгледа красотите и да си почине, или да си намери богат чичак, когото да оскубе... Това се питат всички, видели в какъв вид щерката на Орхан Мурад обикаля улиците посред бял ден.

Да, Монако не е България и там не се свикнали да се разминават по тротоарите с жени, изглеждащи като евтини магистралки, коментират в нета. А Сузанита спокойно може да бъде оприличена на такава, защото се пусна там по сутиен. Сами я виждате - черен сутиен и всичко е на показ.

Плюс това певицата със западнала кариера не е в Монако с приятеля си, а със своя дружка, вероятно поддържаща същия имидж като нейния. Та само можем да си представяме що за гледка са и що за представа дават на чужденците за българските жени...

"Тая на почивка ли е, или е на работа в търсене на богат чичак, който да я изпляска за една-две вечери и да й бутне малко кинти. Че то май отдавна нищо не работи, а и с баща си като се скара, едва ли й отпуска много пари. Но лошото е, че в Монако са най-богатите хора на света и най-красивите жени. Ама наистина красиви и стилни, а не като нашите селски повлекани, дето си мислят, че с джуките си на шаран ще хванат някой милионер. Ще стане, ама иска чакане", майтапят се потребители в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.