Хвърли бомбата! Алекс Раева призна: Излъгах Слави Трифонов още в началото!

Слави Трифонов не подозирал, че певицата го мами!

https://goreshto.net/shoubiznes/hvarli-bombata-aleks-raeva-prizna-izlagah-slavi-trifonov-oshte-v-nachaloto/134637 Goreshto.net
Хвърли бомбата! Алекс Раева призна: Излъгах Слави Трифонов още в началото!

Слави Трифонов не подозирал, че певицата го мами!

Алекс Раева, която отдавна е щастливо обвързана с мъжа си, макар и без брак, и му роди дете, направи неочаквано признание в ефир. Певицата и водеща на "Денсинг старс" се върна към старите времена, когато работеше в екипа на Слави Трифонов и беше беквокал.

Раева се сети за конкурса за певица, организиран от Слави и Ку-ку бенд, на който тя решава да се яви, подтикната от приятелки. Препоръчали й да си обуе чисто бели обувки или маратонки, защото Дългия уж си падал по тях. Така и направила - явила се със снежнобели маратонки, но заварила поне 500 кандидатки за мястото, много от които били обути със същото.

"Тогава чух Деси Добрева, която изпя една народна песен така, че да ти настръхне косата от кеф, а мен, честно казано, не ме бива много по тях. Но излъгах Слави, че не само съм пяла народни песни, но и ръка са ми целували след изпълненията", смее се Александра, защото явно Трифонов й е хванал вяра тогава.

Както знаем, двамата бяха гаджета за известен период от време, говори се, че дори са били сгодени за кратко. Но впоследствие всичко пропада, защото Раева не може да се разбере с нрава на Дългия.

За Слави днес се твърди, че най-после се е оженил, а булката му била студентка, но той не е обелил и дума по въпроса.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.