И Евгени не може да я утеши: Мъката на Валерия е огромна, тя рухна тотално!

Валерия Георгиева преживя нещо ужасяващо!

https://goreshto.net/shoubiznes/i-evgeni-ne-mozhe-da-ya-uteshi-makata-na-valeriya-e-ogromna-tya-ruhna-totalno/139606 Goreshto.net
И Евгени не може да я утеши: Мъката на Валерия е огромна, тя рухна тотално!

Валерия Георгиева преживя нещо ужасяващо!

Колкото и да се обичат, в момента дори Евгени Генчев не е в състояние да я утеши и да я накара да разсее мислите си от ужасяващия кошмар, който я сполетя. Валерия Георгиева е неутешима и се люшка между сърцераздирателен плач, гневни викове и тежки клетви.

Всички бихме я разбрали, защото случилото се е наистина пъклено дело. Оказа се, че някой умишлено е запалил пожар в конюшнята, в която живеел любимият й кон Хектор. Заедно с него там имало още много коне, а някой изверг драснал клечката и към днешна дата от мястото не е останала и следа.

Всички кончета са изгорели живи и в страшни мъки - нещо, от което никой адекватен човек не може да остане безразличен. Имайки предвид любовта на Валерия към животните и безкрайната й обич точно към Хектор, напълно очаквана е реакцията й.

Тя нарече престъпниците да си платят за извършеното в ада и не само в един, а в сто ада занапред. "Ще горите в ада в следващите си сто животи и във всеки един ще е все по-страшно. Това, което причинихте на тези бедни невинни същества, което сторихте на моя Хектор, никой няма да ви прости. Мръсни гнусни твари, вие не сте хора и ще горите в пъкъла цяла вечност", място не си намира Валерия.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.