И каква стана тя сега: Николета и Ники ще имат бебе, но сватба не се предвижда! (каква е причината)

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще имат дете през пролетта!

https://goreshto.net/shoubiznes/i-kakva-stana-tya-sega-nikoleta-i-niki-shte-imat-bebe-no-svatba-ne-se-predvizhda-kakva-e-prichinata/120279 Goreshto.net
И каква стана тя сега: Николета и Ники ще имат бебе, но сватба не се предвижда! (каква е причината)

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще имат дете през пролетта!

Бебе ще си имат напролет Николета Лозанова и Ники Михайлов. След толкова години заедно и толкова неуспешни опити тя да зачене, най-сетне чудото се случи и НиЛо показа много бременното си коремче. Да, говори се, че оплождането е станало ин витро, заради проблем на Ники, който стрелял с "халосни патрони", но това не е важно.

Важно е, че бебето е на път и дори може да са две бебета близнаци. Наясно сме, че при ин витро най-често в утробата на бъдещата родилка се развиват две, че често пъти и три бебета.

Въпросът днес обаче е - защо Николета, която толкова обича да е булка, не планира сватба с голямата си любов. Тя винаги е казвала, че това е именно Михайлов, но за брак така и не споменават.

Припомняме, че с Валери Божинов плеймейтката се венча на два пъти - веднъж на пищна сватба в столицата и веднъж с местен ритуал на Бора Бора. Не е като да не обича венчавките...

Някои вече започнаха да правят предположения в нета, че забавянето на сватбата можело да се дължи на несъгласие от страна на семейството на вратаря, но според нас едва ли това е причината. Може просто Николета да е станала суеверна по отношение на подписа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.