И нейната не е лесна: В търсене на мъже, Нора Недкова се пропи! (виж по колко лочи на ден)

Нора Недкова надига чашките и през деня!

https://goreshto.net/shoubiznes/i-neynata-ne-e-lesna-v-tarsene-na-mazhe-nora-nedkova-se-propi-vizh-po-kolko-lochi-na-den/111971 Goreshto.net
И нейната не е лесна: В търсене на мъже, Нора Недкова се пропи! (виж по колко лочи на ден)

Нора Недкова надига чашките и през деня!

Не е лесно да се правиш на много оборотна, но да няма един мъж, който да иска да се свърти покрай теб за повече от няколко часа, или максимум една нощ. Нора Недкова от години го играе богатата и изкусителна мадама, след която има "трупове от ухажори", но истината е, че паричките й са от тате.

Добре, че тате разполага със средства, та угажда на щерка си, в чиято глава, за жалост няма друго, освен показност и суета. Празна при това. Е, явно идва момент, в който дори "силиконовите мозъци" усещат пустотата в и около себе си, вероятно я е усетила и Нора.

Затова Недкова е нагазила здраво в един порок, от който отърването е доста трудно - чашката. Норчето не пие вечер по едно или две питиета, тя поркала през деня. Денем, докато слънцето още пече, тя изпивала цяла бутилка шампанско и питала за още, признават близки до нея източници.

"Сега, когато беше на ежегодишната си ваканция в Кан, тя постоянно лочеше шампанско - от сутринта. Явно толкова няма какво да прави, толкова й е скучно само да виси по сепаретата и да се снима като дебил, че се разсейва с пиенето. Шампанско през деня и твърдо вечер. Няма да ви разправяме за какво пиене става дума по нощите, когато е в барове. А тя не излиза от тях", коментират запознати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.