И новият на Златка Димитрова я заряза: Плеймейтката се пусна г@ла в търсене на "плячка"! (СНИМКИ)

Златка Димитрова се изтипоса г@ла, за радост на мераклиите!

https://goreshto.net/shoubiznes/i-noviyat-na-zlatka-dimitrova-ya-zaryaza-pleymeytkata-se-pusna-g-at-la-v-tarsene-na-plyachka-snimki/54530 Goreshto.net
И новият на Златка Димитрова я заряза: Плеймейтката се пусна г@ла в търсене на "плячка"! (СНИМКИ)

Златка Димитрова се изтипоса г@ла, за радост на мераклиите!

Почти г@ла и то от спалнята се пусна Златка Димитрова. Фотосите привидно са уж като реклама на бельо, но истината е, че с тях застаряващата бивша плеймейтка си търси мъж. Това разкриха близки до нея източници, които хвърлиха адска бомба с разкритието, че Димитрова отново е сингъл.

Оказа се, че и новият приятел на Черната Златка й е бил шута, при това преди повече от месец. И в момента тя била в процес на усилено търсене на "нова любов"...

Както знаем, Златка така и не се реши да покаже кой е новият й, с който ходеха около година. Тя винаги е пазела в тайна мъжете си, но само за няколко месеца в началото на връзката и после ги е обявявала публично. С последния обаче не стана така, а според запознати, причината е, че отношенията им не са били сериозни от началото до края.

"Та този мъж е адвокат. Нали не смятате, че някой с такава сериозна професия, очевидно учен човек, ще се хване дотолкова на сериозно с плеймейтка, че да живее с нея, да й даде дом или брак?! Абсурдно е!... Човекът се поразтуши със Злати, прекара си добре, разнообрази се, но дотам. И, когато тя започна да го притиска с въпроси и настояване за нещо наистина сериозно, той се уплаши и офейка", разказват източниците.

А Златка Димитрова пак си обещала, че преди да подложи който и да било мъж на поредица от "тестове", вече няма да им хваща вяра.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.