И таз добра: Дара и бъдещият й мъж Ервин "влюбени" в канабиса! (пафкането ги сплотило)

Ервин Иванов се занимава с канабис и с чисто медицински цели!

https://goreshto.net/shoubiznes/i-taz-dobra-dara-i-badeshtiyat-y-mazh-ervin-vlyubeni-v-kanabisa-pafkaneto-gi-splotilo/129354 Goreshto.net
И таз добра: Дара и бъдещият й мъж Ервин "влюбени" в канабиса! (пафкането ги сплотило)

Ервин Иванов се занимава с канабис и с чисто медицински цели!

Дарина Йотова - Дара очевидно е лудо влюбена в бъдещия си съпруг Ервин Иванов, защото тя винаги е пазила личния си живот в тайна и не е публикувала снимки с бившите си гаджета. С Ервин обаче е различно - певицата не спира да пуска фотоси и мили думи за него в мрежата, като той, разбира се, отвръща със същото.

Двамата се сгодиха в Тайланд преди няколко месеца, а Дара се изфука с пръстена си. Предстои им и сватба, която вероятно няма да се бави с години, въпреки младостта на певицата.

Знаем, че преди нея, Ервин бе годеник на Теодора Кулева - внучката на Тодор Колев, но развалиха дослука заради ревността им. При все, че Йотова е доста по-разголена от Теодора, мнозина се чудят как мъжът й не е изревал досега. Истината е, че двамата се разбирали прекрасно, особено заради "приятелството" си с канабиса.

Ервин се занимава с него с чисто медицински цели, но и си опъва по някой и друг фас, разбира се. А Дара отдавна си успокоява нервата с тревица. Малко вероятно е да си намерят други партньори, които не само да търпят това, но и да правят същото.

"Еднакви интереси, сговорна къща, нали знаете?!", майтапят се в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.