И таз добра: Иво Аръков и Габриела харизаха бебето на родителите й!

Иво Аръков и Габриела Николаева живот си живеят!

https://goreshto.net/shoubiznes/i-taz-dobra-ivo-arakov-i-gabriela-harizaha-bebeto-na-roditelite-y/131293 Goreshto.net
И таз добра: Иво Аръков и Габриела харизаха бебето на родителите й!

Иво Аръков и Габриела Николаева живот си живеят!

Двамата станаха родители сравнително наскоро, но изобщо не могат да се оплачат от преумора или безсънни нощи, заради бебока. Иво Аръков и половинката му Габриела Николаева се изхитриха и намериха сгоден начин хем да бъдат родители, хем не баш...

Те буквално са харизали бебето си на тъстовете - родителите на едрогърдата Габи, които дошли от Пловдив в София, за да живеят при тях и да се грижат за внучето си. Това разкриха близки до двойката като коментираха, че не е редно да стоварват цялата отговорност и умора на възрастните хора, а те да си веят байрака.

Габриела се оправдавала, че трябва да учи за изпити в университета, а Иво, разбира се, с участието си в "Капките". Според мнозина обаче, хиляди, че и милиони хора с бебета, успешно съчетават и работата си, и грижите за бебето, и ученето.

"Хайде, бе, ами ако живееха в чужбина?! Пак ли щяха да викат тъстовете - със самолета, че да им дундуркат децата?! Да, бабите и дядовците помагат, но основната и единствена отговорност за детето, е на родителите. И точно това те прави родител, а не просто да оплодиш жената, а тя да го износи и роди", коментират потребители в социалната мрежа.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.