И таз добра: Светлана Гущерова и Златка Райкова... роднини?!?

Светлана Гущерова и Златка Райкова може да се окажет роднини!

https://goreshto.net/shoubiznes/i-taz-dobra-svetlana-gushterova-i-zlatka-raykova-rodnini/130614 Goreshto.net
И таз добра: Светлана Гущерова и Златка Райкова... роднини?!?

Светлана Гущерова и Златка Райкова може да се окажет роднини!

То бива, то може, ама чак пък това... Двете плеймейтки Светлана Гущерова и Златка Райкова, по настоящем Златка Хачатрян, може да се окажат... роднини. Така де, те двете и без друго наистина си приличат - както по липсата на интелектуален капацитет и общи познания, така и по броя на мъжките кревати, които са обходили през годините.

Сега обаче говорим за истинско роднинство, което двете сами заявиха, или по-скоро пророкуваха. Оказа се, че Светлана и Златка може да станат сватове. Щерката на Гущерова - Анелия-Добромира и Благойчо на Златито били неразделни и явно много се харесвали.

И, разбира се, двете мами нямат нищо против да се сродят като малчуганите пораснат. Даже вече кроели планове за бъдещето и си представяли как заедно ще дундуркат общи внучета.

"То дотогава колко вода има да изтече... ама нищо, двечките си пасват съвсем, така че им го пожелаваме. Поне няма да се карат много, щото все са клявки и се вълнуват само от визията и парцалите си. Интересно ще е обаче да се види какви ще са бабишкери на по 80-90 години, че с тези силикони и филъри в муцуните със сигурност ще могат да играят в хорър филми без сценичен грим", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.