И тази изкука: Вижте Джулиана Гани като... монахиня за Хелоуин! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Джулиана Гани не си гледа двете деца, а се чуди каква глупост да свърши!

https://goreshto.net/shoubiznes/i-tazi-izkuka-vizhte-dzhuliana-gani-kato-monahinya-za-helouin-potresavashti-snimki/119970 Goreshto.net
И тази изкука: Вижте Джулиана Гани като... монахиня за Хелоуин! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Джулиана Гани не си гледа двете деца, а се чуди каква глупост да свърши!

Джулиана Гани отново изкука и се развихри. Силиконката явно още не може да вдене и възприеме факта, че е зряла жена, родила две деца и продължава да се прави на улава. Да, днес е Хелоуин, който по принцип се празнува предимно от децата, а не от родителите им.

Хиляди малчугани на Запад, а и вече у нас, се маскират в страшни костюми и тръгват да обикалят възрастните хора с въпроса: "Пакост или лакомство?!". А възрастните им дават бонбони и сладкиши...

Това е идеята на тази вечер, но Ганито, вместо да си дегизира голямото момче Давид, реши да се прави на инфантилна (всъщност защо ли да се прави, тя си е такава)... Преди минути Джулката се пусна на няколко фотоса в нета, преобразена като... монахиня. Страшна монахиня - разбирайте!

От главата й стърчи брадва, а тя е цялата в червена боя и, разбира се, така облечена, че да й се видят силиконовите импланти. Намазана, наклепана, ужасяваща и изкусителна - е, Ганито иска да е и последното, но доста потребители я попариха.

"Мале, да взема една гьостерица, па да те почна... Не си гледа синовете, ами хукнала на ученичка в цикъл да се прави... Гано, Гано, толкова ти е акълът, че вакуум правиш, моето момиче. Вземи се стрий някъде и не ставай повече за смях", коментират потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.