И той ли й омръзна: Деси Цонева пред раздяла с Явор Стефанов?! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/shoubiznes/i-toy-li-y-omrazna-desi-coneva-pred-razdyala-s-yavor-stefanov-snimki/47072 Goreshto.net
И той ли й омръзна: Деси Цонева пред раздяла с Явор Стефанов?! (СНИМКИ)

Деси Цонева май се отегчи?!

Че Деси Цонева има труден и непостоянен характер, е ясно на всички и то още по време на брадърите, където тя показа що за птица е. А много от зрителите си плюха в пазвите с думите “това да не ти е у къщата”. Преди няколко години обаче всички решиха, че си е намерила и тя майстора в лицето на издателя Явор Стефанов.

Двамата не само се събраха, но сключиха и официален брак, а после им се роди и дете. Да, разликата в годините им е меко казано голяма, но Цонева винаги е твърдяла, че си пада по дъртички мъже, които има на какво да я научат.

Дали Стефанов я е научил на всичко, на което може, не е ясно, но е факт, че Цонева напоследък се държи странно и постоянно търси промяна във визията си. Онзи ден се беше направила неузнаваема с филъри, а днес си тури руса перука. Не знаем какво точно става в главата й, но всяка дама е наясно и е неписано правило, че започне ли жена да мени визията, на смяна на мъж мирише…

Скоро Цонева не е пускала снимки със своя Явор, та дано наистина да не си е наумила да го изхвърли, че кой ще я вземе такава щурава…

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.