И тя ли?! Щерката на президента наду джуки с хиалурон! (Дарина Радева май прекали - СНИМКИ)

Дарина Радева и преди си имаше пухкави устни!

https://goreshto.net/shoubiznes/i-tya-li-shterkata-na-prezidenta-nadu-dzhuki-s-hialuron-darina-radeva-may-prekali-snimki/125861 Goreshto.net
И тя ли?! Щерката на президента наду джуки с хиалурон! (Дарина Радева май прекали - СНИМКИ)

Дарина Радева и преди си имаше пухкави устни!

Дъщерята на президента Румен Радев ококори потребителите в мрежата с новите си джуки, които видимо са подплатени с хиалурон. Дарина Радева си спечели доста критики, защото естествените й устни по рождение са си хубави и плътни. Много момичета биха й завидели за тях, но тя явно се е подлъгала по масовата истерия и иска още...

Вижда се, че макар и малко количество, хиалуронът е поставен предимно в горната й устна, но долната също е осезаемо по-дебела от преди. Дори около самата й уста кожата изглежда някак подпухнала, което говори, че интервенцията вероятно е правена наскоро и още не е спаднал целият оток - това става до няколко дни.

На кадъра Дарина Радева е с руса коса, вероятно перука и вероятно част от роля в нов театрален спектакъл. Знаем, че тя иска да е самостоятелна и затова се изнесе от резиденция Бояна, където можеше да живее в лукс с баща си, но предпочете да отиде на квартира.

"Всичко хубаво, но защо се е направила на Мара Отварачката?! Ами, вижте й джуките, още малко и ще са досущ като на Мария! Как ли е реагирал баща й като я е видял?! Басираме се, че едва ли й е казал "браво", коментират потребители в нета. И предполагат, че младата Радева сама си е платила за устните си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.