Иди ми, дойди ми! Венци Венц се събра с жена си: Мая е голямата ми любов!

Венци Венц и Мая се караха като озверели!

https://goreshto.net/shoubiznes/idi-mi-doydi-mi-venci-venc-se-sabra-s-zhena-si-maya-e-golyamata-mi-lyubov/116965 Goreshto.net
Иди ми, дойди ми! Венци Венц се събра с жена си: Мая е голямата ми любов!

Венци Венц и Мая се караха като озверели!

Като освирепели скачаха един срещу друг и се караха Венци Венц и съпругата му Мая. Преди месеци двамата решиха да прекратят отношенията си, а рапърът обясни, че обича жена си, но не издържа и минута повече на изблиците й на ревност и истерии.

"Опитвах се да се абстрахирам, да не обръщам внимание, но не се получи. Тя не ми го позволи. Постоянно ме ревнуваше и си измисляше несъществуващи неща, за да ми вдига скандали. Моята работа е свързана с хора и пътувания, няма как да е иначе, но не съм й изневерявал никога. И какво получих за това - обвинения, нападки и измислици", говореше преди време Венци.

Е, днес двамата с Мая са отново в обятията един на друг и са решили да си дадат нов шанс. Венци Венц беше кратък и доста лаконичен в признанието си като заяви само, че тя му е голямата любов и иска да бъде с нея завинаги.

"Във всяко семейство има от всичко. И ние минаваме през нашите си възходи и спадове, но смятам, че ако се обичаме, а то е така, ще преодолеем тези неща", каза рапърът.

За разлика от него, връзката на партньора му в дуета - Павел Николов с Кристина Нгуен върви чудесно. Явно моделката не е от жените, които правят сцени и е кротка по темперамент.

Преди нея Павел беше гадже на Михаела Филева, но я заряза, защото се влюби до уши в екзотичната Нгуен.

Източник: Телеграф

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.