Има ли жена, няма ли, но... Вижте коя певица налази Динко Вълев! (СНИМКИ)

Динко Вълев награби певицата и му удари купон до откат!

https://goreshto.net/shoubiznes/ima-li-zhena-nyama-li-no-vizhte-koya-pevica-nalazi-dinko-valev-snimki/123659 Goreshto.net
Има ли жена, няма ли, но... Вижте коя певица налази Динко Вълев! (СНИМКИ)

Динко Вълев награби певицата и му удари купон до откат!

Казват, че всичко тече и всичко се променя, но не и Динко Вълев. Този човек си остава константа и не е мръднал от години. За ловеца на бежанци от Ямбол е важно да има пари, да се накютучи яко на поредния купон и да награби някоя мома, по възможност силиконка или чалга певица.

Е, поредният му гуляй не закъсня и разбира се, беше нагледно показан в мрежата. Че как иначе - то нали ако не се похвали човек, все едно не е било... Та Вълев, за когото в момента не знаем дали има жена до себе си, или не, налази певицата Ая.

За мнозина тя е тотално непозната, разбира се, но в случая с Динко изпя доста добре песента "Йовано, Йованке". Ловецът на бежанци я затрупа с бакшиши, както само той умее, а докато надигаше чашка след чашка и бузите му ставаха все по-червени, яко се отъркваше у снагата на Ая.

"Тоя като го гледаме какъв е нерез, сто процента си е поискал от Ая след края на партито. Ами така, де, защо й ръси пари човекът?! Ех, Динко, Динко, одъртя, ама акълът ти си остана на ниво детска градина, че и оттатък", коментират потребители в нета.

И добавят, че нищо чудно и последната му жена да е офейкала от него, защото това нещо не се издържа лесно.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.