Ингелигентен подбор ли: Поредната чалга бръмчалка влиза в "Ергенът"! (СНИМКИ)

И този сезон на "Ергенът" няма да мине без чалга присъствие!

https://goreshto.net/shoubiznes/ingeligenten-podbor-li-porednata-chalga-bramchalka-vliza-v-ergenat-snimki/122748 Goreshto.net
Ингелигентен подбор ли: Поредната чалга бръмчалка влиза в "Ергенът"! (СНИМКИ)

И този сезон на "Ергенът" няма да мине без чалга присъствие!

Много се говореше, че третият сезон на "Ергенът" ще е на "високо равнище" - със супер прецизен подбор на интелигентни и задълбочени момичета. Толкова "прецизен", че... ето я първата сигурна участничка - чалга певачката Киара Маджарова. Разбира се, никому неизвестна, търсеща пиар - по същия начин, по който го направи Джия с Евгени Генчев.

Уж новият ерген Александър Младенов имал високи критерии, а... ядец - сервират му чалга бръмчалка. Тепърва ще му видим и оценим "критериите", защото току-виж взел, че лапнал по Киарата. Която, впрочем, е участвала в няколко поп фолк колаборации с други изпълнители, най-известната, от които е Емануела. И никога не пропуска да се снима р@зчекната и повече от предизвикателна - да си го кажем направо - цинична.

В миналия сезон Джия поне беше обрана откъм пошлости и вулгаризми, което й осигури симпатията на зрителите. Да, тя не можеше да се похвали с някакъв забележителен интелект, но се държа що-годе скромно и кротко, което й донесе добър пиар, а и доста професионални ангажименти след това.

Какви ще ги върти Киара Маджарова, тепърва предстои да разберем, но така като я гледаме, едва ли ще последва примера на Джия. "Само да не навъртолят двайсет простакеси и силиконови крави, на фона на едва четири-пет свестни момичета, защото хич и няма да им гледаме простотията", коментират потребители в нета.

Източник: Филтър, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.