Ирен Кривошиева побесня срещу колеги: Отвратена съм! (ВИЖ ТУК)

Ирен Кривошиева никога не е крила какво мисли!

https://goreshto.net/shoubiznes/iren-krivoshieva-pobesnya-sreshtu-kolegi-otvratena-sam-vizh-tuk/116972 Goreshto.net
Ирен Кривошиева побесня срещу колеги: Отвратена съм! (ВИЖ ТУК)

Ирен Кривошиева никога не е крила какво мисли!

Ирен Кривошиева е известна с множеството си бракове, с извънбрачното си дете от Стефан Данаилов и с голямата си уста. Актрисата никога не се е тревожила какво ще си кажат хората за нея и изстрелва думите така, както ги чувства. Безспорно това е добра черта, но дано не й направи проблеми!

Причината е, че Кривошиева "настъпи котето", или по-точно "световните" интереси, които, както отдавна знаем, са насочени не само срещу Русия, но и срещу всичко руско, дори и в изкуството.

За Ирен то е неприкосновено и затова тя изкрещя отвращението си от това, на което е станала свидетел в Народния театър. Там актрисата е отишла да гледа постановката "Хага", от която си е тръгнала омерзена още преди да е дошла средата на спектакъла.

"Това е нечувано! Каква работа има политиката в театъра?! Никога не съм била нито русофоб, нито русофил, но няма да приема някой да се подиграва и да се гаври с легенди, с колоси като Пушкин, като Чехов с неговата уникална "Вишнева градина". Театърът е театър, за да ни възпитава в добродетели, а не да ни кара да мразим и да изкривяваме, да опорочаваме. Вън на политиката от театъра", не е на себе си Ирен Кривошиева.

Мнението й в мрежата беше подкрепено от стотици потребители, които също заявиха, че са останали потресени и погнусени от този спектакъл.

Източник: Блиц

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.