Ирина Карабаджак разкости "Ергенът": Как ще има нов сезон, като ни третираха като добитък! Излязох оттам като крава!

Ирина Карабаджак заяви, че е напълняла доста по време на снимките!

https://goreshto.net/shoubiznes/irina-karabadzhak-razkosti-ergenat-kak-shte-ima-nov-sezon-kato-ni-tretiraha-kato-dobitak-izlyazoh-ottam-kato-krava/142660 Goreshto.net
Ирина Карабаджак разкости "Ергенът": Как ще има нов сезон, като ни третираха като добитък! Излязох оттам като крава!

Ирина Карабаджак заяви, че е напълняла доста по време на снимките!

Както вече стана ясно, снимките на четвъртия сезон на "Ергенът" са отложени, поради липса на достоен кандидат. През изминалите години предаването беше заснето изцяло и към днешна дата екипът, момите и ергенът вече се разотиваха по домовете, а зрителите чакаха февруари, за да изгледат поредния цирк.

Да не обиждаме и цирка, който е едно прекрасно и достойно изкуство, за разлика от въпросния формат. Доста участнички разкостиха и предаването, и екипа преди време, но сега го направи и прясната булка Ирина Карабаджак.

Знаем, че тя се омъжи преди около месец-два, но още крие съпруга си от чувство на суеверие. Въпреки медения месец и всички други патаклами обаче, Карабаджак намери време да разкаже, че екипът на "Ергенът" се е държал ужасно с тях.

"Продукцията печелеше луди пари, но нас ни третираха като роби. Имахме само един почивен ден, снимали сме до сутрините, нямаше какво да ядем - даваха ни буквално боклуци, тъпчеха ни като сардини по стаите и на всичко отгоре ни овикваха за щяло и нещяло, защото сме се вързали с договор", разказа Ирина.

Тя добави, че е напълняла много през тези три месеца и си е тръгнала от него буквално като крава. "Как да не напълнееш - няма спорт, няма добра храна, но има много стрес и почти никакъв сън. Никога не бих влязла вътре, ако знаех какво ще е", казва молдовката.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.