Ирина Тенчева сбъдна мечтата на Иван Христов за юбилея му! (виж тук)

https://goreshto.net/shoubiznes/irina-tencheva-sbadna-mechtata-na-ivan-hristov-za-yubileya-mu-vizh-tuk/50914 Goreshto.net
Ирина Тенчева сбъдна мечтата на Иван Христов за юбилея му! (виж тук)

Ирина Тенчева подари най-мечтания подарък на Иван Христов!

Продуцентът Иван Христов стана на 40 години и за юбилея си получи една сбъдната мечта. Половинката му Ирина Тенчева го изненада с това, за което винаги си е мечтал. А именно да управлява самолет. Самата Ирина сподели изненадата в мрежата и я илюстрира със снимки. На които се вижда как мъжът й сияе от щастие в пилотната кабина на самолета. Ето какво разказа тя: "Как изведох семейството ми уж на съботна разходка в планината... а всъщност: Днес изненадващо отпразнувахме 39 години и 344 дни от появята на моя любим на тази Земя. Преди години, когато се запознахме, той имаше тежка аерофобия, която като с магическа пръчка преодоля изведнъж (и някак аз поех) до такава степен, че започна да мечтае сам да управлява самолет. Но както често става, най-лесни за отлагане са собствените ни мечти. Благодарение на изключително отзивчивия екип на Авиобаза “Лесново”, на главния инструктор и управител Георги Влайков, на Deni Ilcheva и най-вече на моята фея Hristina Stateva , успях да организирам първата крачка нагоре. И да направим последните дни до 40-тия рожден ден на момчето ми повече от специални, повече от запомнящи се и да докажем, че когато черпим от настоящето в живота ни наистина няма недостъпна мечта! Разбира се, най-емоционалния момент ще запазя за нас, но споделяйки преживяното искам просто да ви заразя с ентусиазъм и да ви кажа, че е прекрасно да си подарявате празници без празници. Благодря на децата ми, че пожертваха единствената си утрин, в която можеха да се наспят и че запазиха тайната. Честит всеки ден на всеки от нас! Щастлива съм!", сподели Ирина Тенчева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.