Искрено и лично: Франциска Йорданова се разделя с Томаш Папкала две години след началото на връзката им!

Франциска Йорданова и Томаш Папкала са заедно от много години!

https://goreshto.net/shoubiznes/iskreno-i-lichno-franciska-yordanova-se-razdelya-s-tomash-papkala-dve-godini-sled-nachaloto-na-vrazkata-im/144488 Goreshto.net
Искрено и лично: Франциска Йорданова се разделя с Томаш Папкала две години след началото на връзката им!

Франциска Йорданова и Томаш Папкала са заедно от много години!

Двамата се запознали в Америка, където шампионката по танци Франциска Йорданова живее и работи цели 21 години. С Томаш Папкала се срещат в зала по танци и той веднага я дърпа, за да танцуват заедно.

Тогава тя не се чувствала в добра форма, но като започнали и всичко се променило - танц, два, три... все едно били родени да играят заедно. После той я поканил на кафе и се сприятелили. Решили да танцуват и да се състезават заедно като двойка и им се получило перфектно. А не след дълго, разбира се, се обадила и химията помежду им.

Франциска и Томаш станали двойка и в живота, но кой знае защо (тя все още не може да си го обясни) две години по-късно се разделили. Отказали и да танцуват заедно, защото провалът в личните отношения се отразявал зле и на танците.

"Намерих си друг партньор и започнах да работя с него, но не ми се получаваше. Просто не ставаше. Томаш ми липсваше все повече и щях да литна от радост, когато един ден ми се обади и ми предложи да танцуваме заедно отново. Съгласих се, започнахме, а не след дълго осъзнахме, че се обичаме наистина", разказва Йорданова.

Както знаем, в момента тя е водеща на "Преди обед", заедно със Зейнеб Маджурова и Оля Малинова, а зрителите вече започват да свикват с тях и да ги харесват.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.