Истината лъсна: Ето защо Мария Игнатова е напуснала Рачков! (причината шокира всички)

Мария Игнатова и Димитър Рачков бяха заедно повече от седем години!

https://goreshto.net/shoubiznes/istinata-lasna-eto-zashto-mariya-ignatova-e-napusnala-rachkov-prichinata-shokira-vsichki/54483 Goreshto.net
Истината лъсна: Ето защо Мария Игнатова е напуснала Рачков! (причината шокира всички)

Мария Игнатова и Димитър Рачков бяха заедно повече от седем години!

Повече от седем години бяха заедно Мария Игнатова и Димитър Рачков като връзката им бе на приливи и отливи. В крайна сметка двамата се разделиха, а блондинката откри любовта в лицето на настоящия си съпруг - Ивайло Цветков - Нойзи.

Двамата с Нойзи се ожениха почти скоропостижно, съвсем скоро, след като станаха двойка и заживяха заедно. Мнозина се чудеха с какво Нойзи е успял така да омае Мария, че да я накара да стане булка. Нещо, което така и не се реши да стори с Митко...

Е, оказа се, че и тук крушката си е имала опашка, а причината за раздялата им е именно тази - липсата на предложение за брак от страна на комика. Макар да се кълнеше, че обожава Мария, Рачков нито веднъж не я попитал иска ли да стане негова законна жена.

"Той не ми е предлагал, не го направи никога. Ако беше, може би щях да приема. Мислила съм преди по този въпрос и имаше момент, в който със сигурност щях да му отвърна положително, но не се случи", откровена е Мария Игнатова.

От друга страна днес тя се радва искрено, че с Рачков са нямали брак, защото, за разлика от Нойзи, Митко бил коренно различен като характер - далеч не толкова романтичен, а и твърде песимистичен и дори темерут в личния си живот извън камерите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.