Истината: Мария Тарашманова разкри защо е напуснала Виктор Стоянов! (ВИЖ ТУК)

Мария Тарашманова призна каква е причината да зареже бившият ерген!

https://goreshto.net/shoubiznes/istinata-mariya-tarashmanova-razkri-zashto-e-napusnala-viktor-stoyanov-vizh-tuk/111099 Goreshto.net
Истината: Мария Тарашманова разкри защо е напуснала Виктор Стоянов! (ВИЖ ТУК)

Мария Тарашманова призна каква е причината да зареже бившият ерген!

Виктор Стоянов, първият ерген, когото гледахме в едноименния формат, така и не си избра мома от участничките. За сметка на това обаче, веднага щом излезе от "Ергенът", си намери гадже и то за чудо и приказ. Мария Тарашманова е естествена, непринудена и интелигентна, а връзката им бе мечта.

Е, казваме беше, защото вече не е и няма изгледи да бъде отново. Пътешественичката и инфлуенсър си тръгна от живота на Стоянов като първа изтри всичките им общи снимки. Виктор ги задържа, но сега вече виждаме, че и той ги е затрил, което ще рече, че или е бесен, или се опитва да се примири с положението и да го приеме.

Говореше се за изневяра от негова страна, но това не беше потвърдено. Причината, поради която Мария реши да го напусне обаче, е ревността му и крайно властният му нрав.

Виктор постоянно следял къде е гаджето му, какво прави, с кого си говори и не дай си Боже да я види да общува или да се смее с мъж. Полудявал. Следвали сандали и сцени на ревност, а и от доста време настоявал тя да му роди дете. Нещо, за което Мария се чувства още млада и неподготвена.

"Не мисля, че съм неговата жена, може би е трябвало да се срещнем по-късно, не знам. Но знам, че сега не е моментът", споделила Тарашманова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.