Истината от първо лице: Ето какво разкриха Евгени и Валерия в национален ефир!

Евгени Генчев и Валерия Георгиева откровени до болка!

https://goreshto.net/shoubiznes/istinata-ot-parvo-lice-eto-kakvo-razkriha-evgeni-i-valeriya-v-nacionalen-efir/118794 Goreshto.net
Истината от първо лице: Ето какво разкриха Евгени и Валерия в национален ефир!

Евгени Генчев и Валерия Георгиева откровени до болка!

Те бяха най-известната двойка у нас. След края на "Ергенът" около Евгени Генчев и Валерия Георгиева буквално имаше истерия, а фенове, особено дечица, ги преследваха навсякъде. Днес вероятно им е малко по-спокойно, но не точно, както се смеят те.

Двамата обаче се решиха да застанат пред всички и да отговорят на най-любопитните за зрителите въпроси. Първият от тях, разбира се, е още ли са заедно?

Това Генчев ще отговори в ефира на "Търси се", където тази събота ще гостува. Той ще признае, че не само е още с Вал, но двамата са луди един по друг и единственото, което ги убива, са моментите, в които трябва да се разделят за няколко дни.

"Обичаме се, заедно сме и дори вече съм измислил начин, по който ще можем да се съберем и да живеем постоянно заедно", казва пианистът. А Валерия, която ще се включи онлайн, ще признае, че той е прекрасен мъж и партньор, и е убедена, че ще бъде най-добрият баща на близнаците им.

"Страх го е, но в рода ми има близнаци, така че нищо чудно. Пък и кой знае, после може да се окажат и три деца", смее се Георгиева.

Родителите на Евгени също ще се включат в предаването, в което за първи път ще видим и брат му Станислав Генчев, който живее със семейството си в Англия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.