Истината за екшъна между Златка Райкова и Азис излезе наяве

Неясна обаче остава причината за грубиянската й изцепка

https://goreshto.net/shoubiznes/istinata-za-ekshana-mezhdu-zlatka-raykova-i-azis-izleze-nayave/117806 Goreshto.net
Истината за екшъна между Златка Райкова и Азис излезе наяве

Неясна обаче остава причината за грубиянската й изцепка

Прави впечатление, че отношенията между Златка Райкова и Азис, са коренно променени. Докато допреди години двамата бяха в люта война и си разменяха само остри и язвителни реплики.

 

Хората с добра памет дори отбелязват, че се носела мълва и за физически сблъсък между двамата, състоял се в дискотека в един от морските ни курорти. Във времето на екшъна, плеймейтката била гадже на Камен Куката и заедно с него унизила Костинбродския славей по време на участие в популярен клуб в Слънчев бряг.

 

В някогашното предаване „Горещо“ Златка коментира, че никой никого не е удрял, допълвайки, че всеки си е получил заслуженото. Дори и това й изявление обаче не секна слуховете, че се е нахвърлила като дива пантера на Азис по време на участие. Причина за агресията й станала обида, изречена от страна на Азис, за която се посочваха различни причини. Така и не става ясно конкретната причина, поради която се стигнало до грубиянската изцепка на плеймейтката, за която тя твърди, че не се е състояла.

 

 

Азис обаче твърди, че при въпросната случка дори се стигнало до намесата на охранителите на заведението, които едва успели да то откопчат от хватката на плеймейтката и да го изведат в гримьорната.

 

„Тя е бедно момиче и на финанси, и на манталитет, и никой няма да ѝ обърне внимание. Тя във визитката си може да запише само този факт – скарване с един човек“, казвал е Азис, визирайки себе си. Думите му бяха припомнени преди време отново в предаването „Горещо“ при гостуването на Златка.

 

Тогава блондинката подчерта пред водещата Венета Райкова, че не се е била с Азис в дискотека.

„Аз смятам, че съм достатъчно богата по душа и като човешки качества, и ценности и мога да си позволя да не съм толкова богата като банкова сметка“.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.