Истинско чудо се случи с Емилия, след като спря цигарите

Очарована е от кристалната му чистота

https://goreshto.net/shoubiznes/istinsko-chudo-se-sluchi-s-emiliya-sled-kato-sprya-cigarite/53148 Goreshto.net
Истинско чудо се случи с Емилия, след като спря цигарите

Очарована е от кристалната му чистота

Неотдавна Емилия се похвали, че е повече от доволна от резултата от отказа й от цигари, тъй като си е върнала гласа от младините.

 

Хитовата певица призна, че никога не е вярвала, че този порок може да е такава огромна пречка. Разбрала го наскоро, когато влязла в студиото да запише наново песента „Българи юнаци“, представена преди дни.

 

Преди да спре цигарите, Емилия не усещала да пречат на гласа й, тъй като била пушачка доста години от съзнателната си кариера.

Признава, че нямала представа какво е без тях. Когато обаче забременяла с Жоржина през лятото на 2021 г. ги отказала и до днес не е запалила нито една.

 

Решила да пробва да запише в студиото  песента „Българи юнаци“, която имала от пет години.

Останала очарована от чистия й глас, който звучал уникално и много се изкефила. Дори изпяла песента на един дъх.

 

А откакто има песента, тя я е записвала повече от 10 пъти, но не се решавала да я представи, понеже все нещо не й достигало. След като записала последния път й харесало кристалното й звучене, а румънският хитмейкър Кости Йонита, който е автор на музиката и аранжимента, внесъл малки промени. Емилия била сигурна, че е време да я представи пред публика.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.