Иван Христов втрещи: Аз съм неподдържана жена на средна възраст!

Иван Христов се е заел да се промени, но дали ще устиска?!

https://goreshto.net/shoubiznes/ivan-hristov-vtreshti-az-sam-nepoddarzhana-zhena-na-sredna-vazrast/127788 Goreshto.net
Иван Христов втрещи: Аз съм неподдържана жена на средна възраст!

Иван Христов се е заел да се промени, но дали ще устиска?!

Половинката на Ирина Тенчева - продуцентът Иван Христов, втрещи всички с определението, което даде на самия себе си. Той си призна, че така е зарязал спорта и всички физически упражнения и то от много време насам, че се е отпуснал тотално и приличал на "отпуснато мече".

"Като се гледам в огледалото, съм точно това - отпуснато мече или неподдържана жена на средна възраст. Срам ме е понякога от себе си, но мързелът чудеса прави... Затова и отскоро си "бих два шамара", за да се стегна и реших да се коригирам изцяло", признава Иван.

Той обеща, че ще ход редовно да тренира във фитнеса, ще се движи повече и дори ще се захване със силови упражнения - доколкото му позволяват собствените сили, разбира се. Но дали ще устиска и ще издържи на обещаното повече от седмица, тепърва ще видим.

Знаем, че преди да срещне Ирина, Иван имаше огромен проблем с пиенето. Да си го кажем направо - клонеше към алкохолик, което самият той е признавал неведнъж. Тенчева обаче го "хваща здраво" и го прави нов човек, благодарение на любовта му към нея.

Дали сега ще съумее да му помогне и в постигане на по-добра физическа форма?!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.