Ивана показа завидни рефлекси: Спаси колега, падащ в басейн пред очите на публиката! (СНИМКИ)

Браво на Ивана, показа се като супер жена!

https://goreshto.net/shoubiznes/ivana-pokaza-zavidni-refleksi-spasi-kolega-padasht-v-baseyn-pred-ochite-na-publikata-snimki/114648 Goreshto.net
Ивана показа завидни рефлекси: Спаси колега, падащ в басейн пред очите на публиката! (СНИМКИ)

Браво на Ивана, показа се като супер жена!

Огромни благодарности и прегръдки получи Ивана от своя млад колега Аристос Константину, с когото заедно пяха на частно парти край морето. Кипърският певец се кипреше подобаващо пред гостите и не забеляза, че е отишъл твърде близо до басейна.

В един момент той залитна и се спъна в ръба на една малка каменна стена, а следващото, което всички видяха с ококорени очи, е как полита и директно тръгва да цопва в басейна с дрехите.

За негово огромно щастие, нашата Ивана бе съвсем близо и гледаше към него. Певицата на народа също видимо се стресна, но показа завидни рефлекси - моментално сграбчи Аристос за ръката и го изтегли към себе си като го остави сух и невредим.

Певецът не се сдържа и от радост и благодарност награби Ивана да я прегръща. Че как иначе - най-малкото щеш да излезе от басейна като мокра кокошка и нямаше да може да продължи нормално участието си.

След като му попремина стресът, самият Константину качи видео от случката в мрежата, за да разсмее феновете си, пък и да се сдобие с някой и друг лайк в повече. Видяла, че колегата й няма проблем с това и самият той публикува клипчето, тя също го сподели, а почитателите й я обявиха направо за супер жена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.