Ивана се изтарикати: Няма да повярвате колко иска за участие! (виж тук)

https://goreshto.net/shoubiznes/ivana-se-iztarikati-nyama-da-povyarvate-kolko-iska-za-uchastie-vizh-tuk/47482 Goreshto.net
Ивана се изтарикати: Няма да повярвате колко иска за участие! (виж тук)

Ивана ошашави ресторантьорите!

Ивана не забравя факта, че беше обявена за любимата певица на народа и явно това я накара да се изтарикати. Нормално – в тази криза и постоянно скачащи нагоре цени и най-богатият ще олекне наполовина. Очевидно инфлацията се е отразила и на Ивана, която значително е надула хонорара си за участия.

Докато преди певицата взимаше 7500 лева, то днес не може да я очаквате в кръчмата си, ако не й броите десет бона на ръка (е, може и с превод, разбира се). Естествено, за разлика от други чалгарки, Ивана не прибира парсата само за себе си, а трябва да я раздели и с хората от оркестъра си, с бузукарката Стояна и другия певец Румен.

За сметка на това обаче тя прави невероятно шоу, кара хората да танцуват, а и пее на живо – нещо, което доста от пластмасовите певачки не умеят. Собственици на заведения обаче се тревожат, че с надуването на цените отвсякъде, а и те са принудени да го направят, клиентите ще оредеят и то значително.

Вече все по-малко са тези, които предпочитат да се забавляват навън, а не на домашни партита. В краен случай се подгрява с алкохол вкъщи и се отива в бара, където повечето клечат с часове, вече пияни, на едно уиски.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.