Ивелина от "Ергенът": Не съм се срещала с Евгени след предаването, но само той губи! (ВИЖ ОЩЕ)

Ивелина от "Ергенът" заяви на Евгени Генчев, че не знае какво е изпуснал!

https://goreshto.net/shoubiznes/ivelina-ot-ergenat-ne-sam-se-sreshtala-s-evgeni-sled-predavaneto-no-samo-toy-gubi-vizh-oshte/110422 Goreshto.net
Ивелина от "Ергенът": Не съм се срещала с Евгени след предаването, но само той губи! (ВИЖ ОЩЕ)

Ивелина от "Ергенът" заяви на Евгени Генчев, че не знае какво е изпуснал!

Той не знае какво е изпуснал и да, само той губи от това - заяви наперено Ивелина от "Ергенът", която Евгени Генчев натири още по средата на формата. Разюзданата учителка, която си снима без дрехи в мрежата, макар да преподава на подрастващи, не се посвени да се сваля грубо на пианиста, докато беше в имението.

Явно обаче Генчев не е нито селски бек, нито индивид с два пръста чело, който да се връзва на евтини женски номерца. Самият факт, че оставя за финалистки сериозни момичета като Валерия Георгиева и Елена доказва това.

Ивелина призна пред последователи, че не съжалява затова, че не е спечелила ергенът, но я е яд, че не се е срещала с Генчо след предаването. Двамата дори не са се чували по телефона, какво остава той да я покани на кафе например.

"Ами, той губи. Не разбра явно за каква жена става дума в мое лице, но знам, че който не ме оценява, си е за него. Само ще отвори място на човека, който ще успее да ме види и ще спечели място в сърцето ми", разсъждава Ивелина.

Между другото не пропусна да се похвали, че била спечелила импровизиран конкурс за красота, докато била във Филипините. Но така и не иска да отговори директно на въпросите и възмущенията на хората защо се показва като платена труженичка пред учениците си.

"Ето затова я изрита Евгени, не му трябват уличници", пустосват в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.