Ивка Бейбе пролудя: Оправи си носа, но я погнаха с обиди за зъбите и силикона!

Ивка Бейбе като нищо ще се пристрасти към пластиките!

https://goreshto.net/shoubiznes/ivka-beybe-proludya-opravi-si-nosa-no-ya-pognaha-s-obidi-za-zabite-i-silikona/130532 Goreshto.net
Ивка Бейбе пролудя: Оправи си носа, но я погнаха с обиди за зъбите и силикона!

Ивка Бейбе като нищо ще се пристрасти към пластиките!

Ива Иванова, която всички знаят просто като Ивка Бейбе, рискува да се превърне в поредната жертва, смачкана от козметичната и пластична индустрия. Причината са постоянните нападки и обиди към нея и визията й, а тя от своя страна е вманиачена по това да бъде известна. Кръгът се затваря и се превръща в омагьосан, от който излизане май трудно ще има.

Първо Ивка беше обиждана заради това, че е плоска като дъска и тя се реши да си постави силикон. Не е ясно къде го направи, но и до днес я бъзикат, че имплантите й били криви и започвали буквално от шията й.

Ива опитва да не обръща внимание и твърди, че обожава новите си "моцарели", но се засегна, когато се хванаха за носа й. Наскоро тя се подложи на ринопластика в Турция и вече е с нов обонятелен орган. Още не се е възстановила и не е махнала превръзките обаче и ето, че я нападнаха за кривите зъби.

Ивка Бейбе се зарекла да оправи и тях като явно не си дава сметка, че става подвластна и буквално роб на хорското мнение. "Че утре ако й кажат и цялата глава да си смени, какво - ще го направи ли?! Подобно поведение е страшно и реално е психическа болест, която трябва да се лекува", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.