Иво Аръков си изля болката в ефир: Гадно ми е, че приятелите ме забравиха! (ще се шокирате коя е причината)

Иво Аръков призна, че гледа да има повече време за сина си Тео!

https://goreshto.net/shoubiznes/ivo-arakov-si-izlya-bolkata-v-efir-gadno-mi-e-che-priyatelite-me-zabraviha-shte-se-shokirate-koya-e-prichinata/142126 Goreshto.net
Иво Аръков си изля болката в ефир: Гадно ми е, че приятелите ме забравиха! (ще се шокирате коя е причината)

Иво Аръков призна, че гледа да има повече време за сина си Тео!

Иво Аръков беше гост на Нова телевизия днес и там за пореден път изля душата си. Казваме за пореден, защото преди месец той призна откровено пред Мон Дьо за кошмарната си връзка с Мария Илиева, която поръчала побоя над него преди години, когато скъсали. И го заплашвала, виждайки го щастлив с Мика Стоичкова.

Е, това вече са отдавна отминали неща, но актьорът реши да си ги каже, че да му олекне. Същото направи и днес, признавайки за другата си болка. А именно, че всичките му приятели са го забравили тотално и никой не се сеща да му звънне.

Причината за това е наистина шокираща и е в това, че Иво Аръков решил да спре алкохола. "Просто вече нещата се промениха. Имам жена, а откакто се роди и синът ни Тео, гледам да съм възможно повече време у дома и с него, с тях. Следователно спрях да купонясвам и да пия, а резултатът е този - вече никой не ми звъни, дори да ме чуе как съм", призна си той.

И все пак се опита да оправдае предишните си авери като обясни, че за българите връзката с виното е много силна и сякаш губят доверие в теб, щом вече не искаш да го пиеш.

Аръков обаче добави, че се чувства щастлив и пълноценен в момента, а и не се сърди на никого.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.