Иво Аръков трака с нови зъби за 20 бона

Не изтри негативните коментари, а отговори на всеки от тях

https://goreshto.net/shoubiznes/ivo-arakov-traka-s-novi-zabi-za-20-bona/54899 Goreshto.net
Иво Аръков трака с нови зъби за 20 бона

Не изтри негативните коментари, а отговори на всеки от тях

Иво Аръков, който скоро ще стане баща, вече е готов за срещата с първородната си рожба.

 

Той ще я посрещне на бял свят с голяма усмивка и нови зъби. Актьорът не пропусна да се изфука с блестящо чене, но вместо похвали отнесе сериозна критика.

 

Половинката на мачото е в 9-я месец и се очаква да роди всеки момент. Двамата с нетърпение очакват появата на новия член на семейството, а незнайно защо Иво е решил да инвестира в усмивката си точно преди този толкоз щастлив момент.

Подменил е здравите си зъби с така модерните напоследък фасети. Специалисти твърдят, че се е охарчил около 20 бона за новото си чене.

 

Аръков се похвали с новото си чене навръх Великден като пръв за придобивката го поздрави фолкаджията Галин.

Бъдещият татко е видимо доволен и горд от новата си усмивка. Той не пропусна да отговори на всеки един от негативните коментари, но пък не ги изтри.

 

След новата придобивка, Младен от „Съни Бийч“ се сдоби и с нов прякор – Благо Джизъса 2. Фасетите на актьора наистина стоят като откраднати от Георгиев, който пръв си направи усмивката, която към момента е хит.

Напоследък дори известните личности със здрави и хубави зъби си ги подменят с изкуствени. При доста от тях ефектът не е сполучлив и изглеждат като коня Росинант.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.