Иво Димчев погнуси с хвалба: Пръснал съм "задния двор" на над 10 000 мъже!

Иво Димчев се прави на по-голям и от Митьо Пищова!

https://goreshto.net/shoubiznes/ivo-dimchev-pognusi-s-hvalba-prasnal-sam-zadniya-dvor-na-nad-10-000-mazhe/130510 Goreshto.net
Иво Димчев погнуси с хвалба: Пръснал съм "задния двор" на над 10 000 мъже!

Иво Димчев се прави на по-голям и от Митьо Пищова!

На по-голям любовник и от Митьо Пищова се прави шантавият Иво Димчев. И ако за Пищова отдавна си знаем, че не е много наред с главата, то вече окончателно и категорично се убедихме, че и Димчев е същият, ако не и по-зле.

Фантазиите и легендите на тези двамата край нямат, но ако Митьо се задоволяваше да твърди, че е "изпраскал" около 4000 мацки в живота си, то Ивчо отиде твърде далеч. Димчев се изцепи, че бил пръснал "задния двор" на над 10 000 мъже. Да, да, това е цифрата, не сме я объркали случайно - точно 10 000 мъже, по неговите бръщолевения.

Димчев обясни, че не може да издържи без секс и ако случайно не прави такъв повече от 48 часа, буквално откача и не знае какви ги върши. "Ставам неадекватен, нервен, абе, не съм добре. Просто не мога, без да го набутам или да ми го набутат, това е. И така излезе сметката на цифрата, не, че съм ги броил. Но като си спомних, че го правя от 16-годишен и си изчислих дните - точно толкова е, около или над 10 000", изцепи се той.

Шантавелникът си хващал момчетата от интернет, където масово се предлагат подобни услуги за креватни изпълнения, без ангажименти и без да се познаваш дори с партньора. Така, като си свършат работата, всеки се разотива и пито-платено.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.