Иво Карамански бесен! Хейтъри не спират: Гледай кака ти Антоанет Пепе да не роди 5-то от друг!

Антоанет Пепе трябва да роди всеки момент!

https://goreshto.net/shoubiznes/ivo-karamanski-besen-heytari-ne-spirat-gleday-kaka-ti-antoanet-pepe-da-ne-rodi-5-to-ot-drug/137709 Goreshto.net
Иво Карамански бесен! Хейтъри не спират: Гледай кака ти Антоанет Пепе да не роди 5-то от друг!

Антоанет Пепе трябва да роди всеки момент!

Както знаем, едва ли има човек, който да не е разбрал, любимата на Иво Карамански - син ще влиза да ражда всеки момент. Това ще е четвъртото дете за Антоанет Пепе и първото за Иво, който е с цели седем години по-малък от "кака" си.

Очевидно е, че синът на Нели Атанасова и Иво Карамански е луд от любов по своята Пепе, която обаче не се ползва с огромната потребителска любов в нета. Разбира се, това е нормално и всяка популярна персона знае, че щом искаш да си известен, ще търпиш, както фенове, така и хейтъри, няма начин.

Доведеният син на Александър Сано обаче се дразни и е бесен от коментари на "доброжелатели", които го съветват да си отваря очите, за да не разбере след време, че любимата му ще ражда отново, само че от друг мъж.

"Да не стане така, че да роди пето, ама не от теб?! То вярно, че човек като се влюби и откача, направо малоумен става, ама момче, не ти ли светна лампичката като разбра, че какчето ти има вече три дечиня от двама различни мъже, бе?! И що си мислиш, че ти ще си й последният?! Ха дано да си, ама не е сигурно", нареждат зевзеци в мрежата, но това кара младият Карамански да беснее.

Иво наистина обожава Антоанет и това дори е меко казано. Личи му по погледа, с който я гледа. Дано и тя да го обича истински.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.