Иво Танев разбуни духовете: Ресторантите имат право да не пускат деца, на клиентите им трябва спокойствие!

Иво Танев е убеден, че трябва да има и от двата варианта!

https://goreshto.net/shoubiznes/ivo-tanev-razbuni-duhovete-restorantite-imat-pravo-da-ne-puskat-deca-na-klientite-im-tryabva-spokoystvie/114605 Goreshto.net
Иво Танев разбуни духовете: Ресторантите имат право да не пускат деца, на клиентите им трябва спокойствие!

Иво Танев е убеден, че трябва да има и от двата варианта!

Бившият шоумен Иво Танев разбуни мрежата и си спечели доста врагове, но и много поддръжници. Причината е мнението му, че трябва да има ресторанти, които да не допускат деца.

Това вече направиха на няколко места у нас, а недоволни клиенти се оплакаха или по-скоро изреваха ужасени. А собствениците на заведенията обясниха, че клиентите им искат спокойствие, пък и те самите не са длъжни да тичат подир хлапетата на хора, които си пият ракията на масата и не си поглеждат децата.

"Съгласен съм с тези собственици. Не всеки би търпял пищене на деца, крясъци, тичане и лудница, при все, че е седнал да разпусне, да се успокои и да си плати след това. На много места по света го има това нещо - нека едните ресторанти да допускат деца, други не и всеки да има правото да избира къде да седне. Как има къщи за гости, които не допускат деца и домашни любимци?!", пита Танев.

Доста потребители му скочиха с репликите, че децата им не са маймуни, за да ги връзват в хотелската стая, докато те вечерят на ресторант. Но имаше и сериозно голям брой хора, които го подкрепиха. И заявиха, че не са длъжни да слушат детски истерии в момента, в който се хранят.

"Защо да няма и от двата варианта?! Нека да има! Аз лично бих избрала спокойно място без деца", пише потребителка от Велико Търново.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.