Избиха рибата: За 2 години брак, Мара и Миро се разделят за седми път! (ВИЖ ТУК)

Мария и Мирослав Соколов могат да поставят рекорд!

https://goreshto.net/shoubiznes/izbiha-ribata-za-2-godini-brak-mara-i-miro-se-razdelyat-za-sedmi-pat-vizh-tuk/120262 Goreshto.net
Избиха рибата: За 2 години брак, Мара и Миро се разделят за седми път! (ВИЖ ТУК)

Мария и Мирослав Соколов могат да поставят рекорд!

Абсолютен рекорд в семейните си отношения (иронично казано) могат да поставят Мария и Мирослав Соколов. Както вчера гръмна бомбата, двамата са разделени за пореден път, а Мара не само е изтрила снимките си с Дзвера, а и е свалила брачната си халка.

Това обаче не е новина, това за тях си е чист спорт. Новината е в броя на разделите, които те са преживели само за две години съпружески живот. А броят на последните е... седем. Да, седем пъти чалгарката и нейния любим са се "парясвали", а после са се събирали отново.

Но то да е просто раздяла, с мед да го намажеш, но не. При тях разделите са добре гарнирани с обиди, скандали, крясъци, истерии и бой. За боя призна на няколко пъти и самата певица, но видиш ли, обясни, че това не й пречило, а й вдигало дори адреналина.

"Ние сме си така, много по-различни сме от нормалните двойки, но пък те са ни скучни. При нас нещата се менят всяка минута и винаги сме под напрежение. Но това е то ако се обичате силно като нас и страстта още е налице", радва се Мария, а потребители се кръстят и хвърлят сол през рамо с думите - пази Боже от такава "любов".

Източник: Лупа.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.