Изгоря: Чаровницата Радина Боршош се омъжва след месец! (ето кой е късметлията)

Радина Боршош пусна снимки от моминското си парти!

https://goreshto.net/shoubiznes/izgorya-charovnicata-radina-borshosh-se-omazhva-sled-mesec-eto-koy-e-kasmetliyata/111337 Goreshto.net
Изгоря: Чаровницата Радина Боршош се омъжва след месец! (ето кой е късметлията)

Радина Боршош пусна снимки от моминското си парти!

Младата и чаровна актриса Радина Боршош скоро ще бъде омъжена жена. Край на надеждите на феновете й от мъжки пол, защото сватбата ще бъде само след месец. Радина ще се врече във вярност на любимия си през юли, а тези дни пусна снимки от импровизираното си моминско парти с приятелки.

Боршош е с булчински воал, с цветя и всичко, както си му е редът. Разбира се, мъже на партито не бяха допуснати. Някои от дружките й са на мнение, че актрисата е твърде млада и може би избързва с венчавката, но тя била убедена в противното.

"Обичам го, това е той - моят мъж. И няма да го изтърва за нищо на света", категорична била Радина, чиито избраник е Владимир Томашевич, по професия фотограф. С него имат сериозна връзка вече няколко години като Радина твърди, че са се опознали достатъчно, за да се закълнат във вярност и любов и пред Бога.

Актрисата обаче била категорична в едно - още й е рано да ражда и затова не смята да зачева на този етап. Радина искала да се посвети още повече на професията и да си извоюва стабилно име сред колегите, преди да се отдаде на майчинството.

Владимир я разбирал, поне на този етап и това била единствената им "уговорка" преди сватбата, коментират близки до тях източници.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.