Изненада: Дара Екимова е била в банята и… ВИДЕО

Младата изпълнителка сподели, че именно там е получила вдъхновение за новата си песен

https://goreshto.net/shoubiznes/iznenada-dara-ekimova-e-bila-v-banyata-i-video/113818 Goreshto.net
Изненада: Дара Екимова е била в банята и… ВИДЕО

Младата изпълнителка сподели, че именно там е получила вдъхновение за новата си песен

Младата певица Дара Екимова, почти на шега, измисли новата си песен "Стокхолм", която се очаква да стане потенциален хит това лято. Тя разкри, че идеята за парчето й дошла докато е била под душа, където често намира вдъхновение. За нея тази песен има особено значение.

"С всяко ново парче успявам да намеря своите хора и това ме прави много щастлива. В "Стокхолм" се засяга привързаността, аз смятам, че Стокхолмският синдром е нещо, което присъства във всеки от нас", сподели Дара наскоро в телевизионно интервю.

Тя допълни, че на 27-ми юли предстои концертът й в кино "Кабана" в София.

 

Дара е родена през 2002-ра година в София, като взима участие в ТВ предаванията „Големите надежди“ и в „Екс фактор“. Баща й е Дими от Сленг, а известен неин запис е ремикс на песента му Синьо. Майка й е известната Ива Екимова.

Бившият вокал на D2 Дичо я насочва към музикалната кариера, след като чува как пее. Той е категоричен, че тя има голям потенциал и трябва да се развива в тази посока. Дара пее още от 2-годишна възраст, а на 5 става част от детската музикална група Бон-Бон. През 2019-та година стартира и професионалната й кариера.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.